Tetőszigetelés javítás lapostetőhöz

tetőszigetelés javítás

tetőszigetelés javítás csak abban az esetben jöhet szóba, ha a tető, illetve a szigetelés még elég jó állapotban van. Ha ez a lehetőség nem áll fenn, akkor már csak a teljes tető felújítás vagyis a lapostető szigetelés cseréje marad az egyetlen opció.

tetőszigetelés javítás többféleképpen történhet. Azok az ingatlan tulajdonosok, akik rendelkeznek megfelelő felszereléssel, illetve elegendő tudással a művelethez, a kisebb javításokat saját maguk is elvégezhetik. Többnyire azonban érdemes inkább gyakorlott szakemberre bízni a javítást annak érdekében, hogy a munka hosszú távon kitartson és ne legyen hiábavaló.

tetőszigetelés javítás ideje akkor jön el, ha a tető beázik, a szigetelés teljesítményromlásának egyértelmű jeleit tapasztalják a lakók. A beázó tető nem maradhat úgy, ahogyan van, a lapostető szigetelést ki kell pótolni ott, ahol a szigetelőanyag már nem tud tökéletesen működni. A kérdés az, hogy elegendő e egyetlen területen kicserélni az anyagot, kipótolni a hiányt? Az elöregedett, sérült szigetelőanyagot nem igazán érdemes toldozni és foldozni, mert az így létrehozott javítás gyakran nem bizonyul tartósnak.

tetőszigetelés javítás hagyományosan bitumen, két komponensű, kenhető anyag, illetve műanyag lemezek felhasználásával történhet. Ha beázás jelzi a tetőszigetelés hibáját, akkor alaposan fel kell mérni a tető és a szigetelés állapotát. A beázást okozó nedvesség gyakran az áttörések mentén jelentkezik, itt kell a problémát orvosolni.

A rendszeres karbantartás, az évi pár alkalommal történő takarítás, moha, falevelek stb. eltüntetése sokat számít a tetőszigetelés élettartamának növelésében és a tetőszigetelés javítás idejének kitolásában.

A tetőszigetelés javítást csak olyan csapatra szeretné bízni, ami hosszú távú, minőségi megoldásról gondoskodik? Lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, mert bennünk megtalálta az ideális szakember gárdát! Az egyénre szabott árajánlatunkat hamarosan elküldjük Önnek, ha felkeres minket az egyik, megadott elérhetőségünkön!