Rólunk – AQUA-SZIG Bt.

Ügyvezető: Fazekas László építészmérnök

„Budapesten születtem 1955-ben, középfokú magasépítőipari végzettségemet 1974-ben szereztem, majd 1982-ben diplomáztam az Ybl Miklós Építőipari Műszaki főiskola Magasépítési szakán.

Dolgoztam tervezőként, műszaki ellenőrként, beruházóként és építésvezetőként egyaránt.

Első tetőszigeteléssel kapcsolatos vállalkozásomat 1988-ban hoztam létre kollegáimmal, majd kiválva megalapítottam 1991-ben az Aqua-Szig Bt-t, mely azóta is megszakítás nélkül működik.

Folyamatosan nyomon követem a témával foglalkozó írásokat, tanulmányokat, szakemberek tapasztalatit, melyeket felhasználok a munkáink során.

Rendszeresen részt vettem kollegáimmal továbbképzéseken Magyarországon, Olaszországban és Norvégiában.

Célom, hogy munkánk eredményeképpen minél több megrendelő megelégedéssel gondoljon cégünkre!”

Várjuk ajánlat kérésüket, vagy szíves megkeresésüket.

Fazekas László ép.mérnök
ügyvezető
Mobil: (20)9341490
E-mail: aquaszig@gmail.com

Kérjen most díjtalan ajánlatot!

Ha egy jó szakembert keres: profi tetőszigetelő Budapesten!

Ön tisztában van azzal, hogy mit veszíthet akkor, ha nem a megfelelő szakembert választja tetőszigeteléshez? A tetőszigetelés lehet kiváló minőségű, de lehet csapnivaló is; sajnos nem minden mesterember dolgozik egyformán, vagy rendelkezik ugyanolyan színvonalú tudással és szakmai kompetenciával. Egy rossz döntésnek pedig számtalan rossz következménye lehet, esetünkben például egy beázó tető.

Keressen minket bizalommal, és legyen Ön is elégedett megrendelőink egyike! Dolgoztasson olyan csapattal, akiknek a munkájával a végén maximálisan meg lesz elégedve! Tetőszigetelés Budapesten? Hozzánk forduljon, mert nem csak lapostető szigetelést, de javítást és felújítást is ránk bízhat!

A lapostetőket is lehet kifogástalanul szigetelni, megteremtve ezzel a lehetőséget arra, hogy ezek a tetők is tökéletesen tudjanak funkcionálni. Velünk nincs több beázás, nincs több kényelmetlenség, csak kiváló alapanyagokkal és nagy szakértelemmel végzett tetőszigetelés!

Keressen minket budapesti tetőszigeteléshez megadott elérhetőségeinken!