Lapostető javítás

Beázik fölöttünk a tető, pedig nem is olyan régen lett „felújítva”, a kivitelezőt nem lehet megtalálni, és pénzünk sincs már, mit tehetünk?

Ezek a kérdések sokakban merülnek föl, mi lehet az ok? Nem jó minőségű anyaggal, hozzá nem értő „szakemberek” készítették, valaki a tetőn dolgozva sérülést okozott a tetőszigetelésen, páraszellőző kupakjait elfújta a viharos szél, és még sok egyéb más!

Ne aggódjon, hívjon minket, megtekintjük, és a lapostető javítás megoldható lesz, amennyiben a szigetelés állapota még viszonylag jó, javítással orvosolható.

Lapostető javítás = Aqua-Szig Bt.

Kérjen díjmentes felmérést, javaslatot, árajánlatot!

Várjuk szíves megkeresésüket.
Tisztelettel:

Fazekas László ép.mérnök
ügyvezető
Mobil: (20)9341490
E-mail: aquaszig@gmail.com

Elege van a vízfoltos plafonból? A megoldás: tetőszigetelés felújítás!

Egy rosszul szigetelt vagy silány alapanyagból készült, netán elöregedett tető bizony sok gondot tud okozni a tulajdonosának. Az egyik ilyen probléma nem más, mint a beázás. Ha a tető egyszer beázott, akkor sajnos biztosak lehetünk abban, hogy máskor is be fog ázni. A plafonon megjelenő és egyre jobban szétterjedő vízfoltok nem csupán kellemetlenséget okoznak, de el is csúfítják a lakást, ráadásul csökkentik az ingatlan értékét.

A rosszul vízszigetelt lapostetőknél mindez gyakori gond. Ne törődjön bele ebbe, hanem döntsön és változtasson, méghozzá azonnal! Keressen minket megadott elérhetőségeinken és bízza ránk a tetőszigetelés felújítását, a vízszigetelés javítását!

Érdemes ezt a tevékenységet még az őszi-téli időszak előtt levezényelni, hiszen ilyenkor még nem köszönt ránk a csapadékos, nedves időszak. Ám ha elcsúszott a határidővel, akkor sincs ok aggodalomra, mert a lapostető szigetelés gyorsan elvégezhető, a kész új tető pedig strapabíró védelmet nyújt hosszú időn át! Profi módon kivitelezett tetőszigetelés felújításért bátran keressen fel minket!