A tetőszigetelő feladatai

tetőszigetelés

tetőszigetelő feladata a nevéből kiolvasható, azonban a munkájának részletei már nem – ezekről lesz szó az alábbi bejegyzésben.

tetőszigetelő munkája nem merül ki a tetők hő- és vízszigetelésének beépítésében, bár természetesen minden szakember más és már, és mindegyik más feladatok elvégzésében tapasztalt, illetve megválogatja, hogy mit vállal el. A legtöbb tetőszigetelő azonban nem áll meg a szigetelés beépítésénél, hanem igyekszik minden, a tetővel kapcsolatos feladatot elvégezni, hiszen az ügyfelei csak így lehetnek tökéletesen elégedettek, ami a jó szakmai hírnévhez és az új megrendelőkhöz vezet.

Alapvetően a tetőszigetelőre bízható feladatok közé tartozik a lapostetők szigetelésének kialakítása, beleértve a hő- és vízszigetelést, de a régebben készült, ám még használható tetőszigetelések javítása és felújítása is. Emellett egy jó tetőszigetelő szakember – illetve csapat – a tetővel kapcsolatos bádogos- és kőművesmunkákat, így például a kémények és szellőzők bontását és építését, valamint a vakolást is elvégzi, de rábízhatjuk az ács- és tetőfedő feladatokat, a palatetők szigetelését, sőt, a villámhárítók ellenőrzését, felújítását és kiépítését is.

Ha olyan tetőszigeteléssel foglalkozó vállalkozást keres, amelyre rábízhatja a fentebb felsorolt feladatokat, válassza Ön is cégünket! Tapasztalt szakembereink a legmagasabb minőségben, rövid határidőn belül elvégzik a tatőszigeteléssel kapcsolatos munkákat, de abban az esetben is érdemes hozzánk fordulnia, ha az épület homlokzatának hőszigetelésére, a pince vízszigetelésére, vagy festésre-mázolásra van szükség, mi több, alpinista munkákat – hézagtömítést, vakolást, festést – is vállalunk! Keressen bennünket, és bízza ránk a tetőszigetelő összes feladatát; garantáljuk, hogy ezt a döntését nem fogja megbánni!

Amennyiben tetőszigetelőre lenne szüksége, forduljon bizalommal cégünkhöz, és bízza ránk a tető szigetelését, a régi szigetelés cseréjét, vagy javítását! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot is!