Tetőszigetelés javítás az épület hatékony megóvásáért

tetőszigetelés javítás

Beázik a családi háza? Szigetelés pótlására van szükség? A tetőszigetelés javítást szakképzett munkatársaink elvégzik megbízhatóan és gyorsan.

Egy épület védelmének ellátásában óriási szerepe van a tetőnek. Ez a szerkezet sokféle kivitelben készül. Az ipari létesítményeknél és a társasházaknál főként lapostetőt választanak, máshol pedig a régi, hagyományos kivitelezés mellett döntenek.

Egyszerűen elvégezhetőek a munkák, ha nincsenek beépített tetőablakok, amelyekre külön gondot kell fordítani a szakembereknek.

Cégünk már régóta végzi a tetők szigetelését, és vállaljuk a javítási munkálatokat is. Az idő során, és az időjárás hatásai miatt változhat a tetőszerkezet állapota, ezért egy régi tetőnek az ellenőrzését érdemes minél előbb kérni.

Ha hiányos a tető szigetelése, vagy sérülés történt, akkor hívja szakembereinket! Rövid időn belül megtörténik a tetőszigetelés javítása. Beázás esetén biztosan szükség lesz valamilyen helyreállításra, amivel megelőzheti a későbbi gondokat, valamint megkímélheti magát a nagyobb összegek kiadásától.

A helyszíni felmérés során feltérképezzük a hibákat és a problémákat. Munkánkat kiváló minőségű anyagokkal és modern módszerekkel végezzük. Előfordulhat, hogy korábban a szigetelést nem megfelelően rakták le, vagy a felhasznált anyag minősége nem volt elég jó. Az alapos felmérés feltárja ezeket a hibákat, amelyeket munkatársaink megszüntetnek.

Egy családi ház vagy melléképület beázása is komoly gondokat okozhat, de egy nagy értékeket tároló raktárnál, vagy egy többlakásos épületnél még nagyobb kár keletkezhet. Precíz, megbízható munkánkkal újra kitűnő lesz a szigetelés, és a tető ellátja a feladatát.

Kérje időben a tetőszigetelés javítását, óvja meg az épület és az itt található értékek állapotát!  Kiváló minőségű anyagok és eszközök alkalmazásával, a lehető legrövidebb időn belül teszünk eleget a kérésnek. Bármilyen ok miatt van szükség a tetőszigetelés javítására, érdemes hozzánk fordulni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a mielőbbi megoldást!