Lapostető-hőszigetelés: még van idő megcsináltatni!

lapostető-hőszigetelés

Lapostető-hőszigetelés cseréje, felújítása kedvező áron, rövid határidővel – oldja meg még a hideg időszak beköszönte előtt!

A hőszigetelés nem csak a falak, de a födém esetében is fontos, és különösen a lapostetők esetében ajánlott megcsináltatni. A lapostető-hőszigetelés a tető alatti lakásokban komoly megtakarítást is jelenthet mind a téli, mind a nyári időszakban – előbbi esetében a fűtés, míg az utóbbi esetében a légkondicionálás költségeiből -, de egy több emeletes társasház minden lakója profitálhat belőle, hiszen az összes lakásban érezhető lesz a különbség. A lapostető-hőszigetelés ráadásul nem emeli meg drasztikusan a tetőszigetelés költségeit, a többlet pedig néhány téli szezon alatt megtérül, tehát mindenképp megéri minél előbb megcsináltatni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a lapostető-hőszigetelés cseréjével, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!