Tetőszigetelés-felújítás: kerülje el a beázást!

lapostető-szigetelés

Tetőszigetelés-felújítás több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel és kedvező áron – hogy a tető mindig tökéletes lehessen!

A téli időszak komoly megterhelést jelen a lapostetők számára, hiszen az ősz folyamán felgyűlhet rajtuk az avar, ami a téli időjárásnak “köszönhetően” ott is marad tavaszik, és sokszor utána is, hiszen nem mindenkinek jut eszébe, hogy ezt el kellene onnan takarítani. Ám ez csak egy kis szegmense annak a rengeteg tényezőnek, amelyek együttesen a lapostető szigetelésének elöregedését, illetve a tetőszigetelés felújításának szükségességét vonják maguk után.

lapostető-szigetelés állapota többek között az UV sugárzástól, a víztől, a különféle fizikai behatásoktól egyaránt romlik, és persze sérülések is előfordulhatnak, amelyek szakszerűtlen javítása, vagy épp a javítás elmaradása tovább rombolja a szigetelőképességet. Ilyenkor természetesen más hatások is jelentkeznek, de a leggyakoribb az eleinte enyhe, majd egyre erősebb beázás, ami kárt tesz a födémben, a falszerkezetben, illetve a közvetlenül a tető alatt található lakások berendezésében, majd egy idő után a lakók egészségében is. Amikor már túl sok a javítanivaló, érdemesebb inkább a tetőszigetelés felújítása mellett dönteni, hiszen a problémák csak sokasodni fognak, egy új szigetelés azonban hosszú ideig garantálja a problémamentességet.

tetőszigetelés felújítása rövid idő alatt is kivitelezhető, és a költségei sem magasak, főleg, ha a lapostető-szigetelés hibái által okozott károkkal vetjük össze. A kedvező feltételek azonban csak akkor adottak, ha egy olyan céget bízunk meg a feladattal, amely nem csupán hozzáértő szakembereket alkalmaz, de komoly tapasztalattal is bír a lapostető-szigetelések cseréjének, javításának és felújításának terén.

Amennyiben olyan vállalkozást keres, amely e feltételeknek maradéktalanul megfelel, válasszon bennünket! Társasházak és más épületek esetében is vállaljuk a tetőszigetelés felújítását, méghozzá rövid határidővel és kedvező áron. Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!